ESS VJC2019 Website


Altijd alles even scherp
Voor elke situatie de juiste multifocale brillenglazen
In de zon / Digitaal / Onderweg / Sportend


Multifocale brillenglazen, in elke situatie optimaal kijkcomfort

“Ik wil altijd alles uit het leven halen. Dat gold vroeger en zeker nu. En ja toegegeven, mijn ogen zijn wat minder geworden, maar dat is voor mij op geen enkele manier een belemmering. Omdat ik fanatiek tennis, heb ik naast mijn ‘gewone’ bril daarom nu ook een sportbril met Varilux-brillenglazen. Dat is robuust, krasbestendig en mooi in lijn met mijn sportmontuur.
Met deze Varilux-brillenglazen is mijn zicht op alle kijkafstanden altijd even scherp. Zo kan ik blijven zijn wie ik ben en al die dingen doen, die mijn leven kleur geven.” Angeline, 43 jaar

Handig, een tweede bril.

Essilor heeft met veel zorg en jaren aan innovatie multifocale brillenglazen ontwikkeld met specialisaties voor specifieke zichtmomenten.

Daarmee ziet u alles altijd even scherp.


IN DE ZON
De tweede bril die eigenlijk iedereen zou moeten hebben is de zonnebril op sterkte. De zonnebril is ideaal voor een dagje strand, een citytrip of tijdens de vakantie. Maar ook op vele andere momenten komt een zonnebril op sterkte goed van pas.
Kiest u bij ons voor een zonnebril met een Crizal Sun UV coating, dan bent u ook meteen verzekerd van een hoge mate van UV-bescherming.

DIGITAAL
Voor werk of ontspanning, we gebruiken steeds vaker en langer onze digitale apparaten. Bent u onafscheidelijk van uw tv, smartphone, tablet of laptop, dan is een tweede bril voor multimedia-gebruik een goede toevoeging op uw dagelijkse bril.
Zo komt u digitaal uw dag door zonder vermoeide ogen, digitale oogklachten en met de juiste bescherming tegen schadelijk licht.

ONDERWEG
Voor uw veiligheid is goed zicht van groot belang in het verkeer. Uw zicht is namelijk het zintuig wat tijdens uw verkeersdeelname zorgt voor het waarnemen van uw omgeving. Maar juist in de auto wordt het zicht vaak belemmerd. Bijvoorbeeld door schitteringen in het wegdek, laagstaande zon, regen of mist.
Wist u dat er verschillende speciale kijkoplossingen beschikbaar zijn die uw rit aangenamer kunnen maken? Wij informeren u graag in onze winkel.

SPORTEND
Tijdens het sporten is de juiste uitrusting van groot belang. Dus ook uw bril en brillenglazen. Met de juiste Varilux kijkoplossing voor tijdens het sporten ziet u alle lijnen, elke hobbel, kuil, bal of shuttle scherp.
Een sportbril is daarnaast ook vaak voorzien van extra sterk materiaal zodat deze tegen een stootje kan. Kortom, u sport scherper met Varilux Sport.

Bij ons kunt u nu extra voordelig een tweede paar VARILUX-brillenglazen aanschaffen. Bij gelijktijdige aanschaf van een tweede paar VARILUX-brillenglazen uit de categorie ZON, DIGITAAL, ONDERWEG of SPORT, ontvangt u hierop namelijk 50% korting.

Merken

Hieronder een greep van de merken monturen welke wij aanbieden

BESCHERM JE OGEN NET ZO GOED ALS JE HUID

Meer info