Hip en jong, modern-klassiek!
BERGSTEIJN OPTIEK 2.0

De afgelopen maanden hebben wij bij Bergsteijn Optiek aan de Hoofdstraat 13 in Schaesberg hard gewerkt aan de nieuwe inrichting. Na 27 jaar werd het volgens Elian & Roy Bergsteijn tijd voor een nieuw eigentijds interieur. Een update naar Bergsteijn Optiek 2.0, zeg maar.

Helemaal bij de tijd
Niet alleen voor hip en jong, ook voor modern-klassiek! De uitgebreide collectie wordt nu overzichtelijker gepresenteerd. Voor de allerjongsten is er een speciale, ruimere plek gecreƫerd. Hier hebben wij naast Dutz-Kidz en Mexx Kids altijd 40 Vingino monturen (MINI, KIDS, TEENS en SUNWEAR) op voorraad.
Zonnebrillen zijn niet alleen hip, maar dragen vooral bij aan goed en veilig zicht in het verkeer. Wij hebben deze dan ook bewust breder gepresenteerd in onze vernieuwde winkel. Er is volop keuze. Voor jong en oud, en van eenvoudig tot de professionele gebruiker. Maar wel altijd met helder geslepen kwaliteitsglazen en voorzien van UV-bescherming. 

Opening vernieuwde winkel
Op dinsdag 1 oktober hebben wij de deuren van onze vernieuwde winkel geopend. Dit vieren wij met een spectaculaire actie in samenwerking met onze glasleverancier Essilor. Gedurende onze heropeningsmaand oktober, ontvangt u namelijk bij aankoop van een tweede bril uw 2e paar mulitfocale Varilux brillenglazen helemaal gratis*. U betaalt dus alleen het montuur. Heeft u wel eens nagedacht over een zonnebril, beeldschermbril, sportbril of autobril, dan is dit wellicht uw kans! Wilt u gewoon een tweede bril om eens te wisselen bij uw outfit, ook dat kan! Knip dan de actiecoupon op de achterzijde van dit magazine uit en neem deze mee naar onze winkel. Bent u gewoon eens benieuwd naar onze vernieuwde winkel? Ook dan verwelkomen Elian en Roy u graag. Loop gewoon binnen en laat u verrassen!


In plaats van een grootse opening, schenken wij van elke verkochte bril in de maand oktober 2019, tien euro aan de Stichting Wensulance Wensulance logo Contouren page 001

Merken

Hieronder een greep van de merken monturen welke wij aanbieden

ZORGELOOS GENIETEN
Meer info