Het zijn uitzonderlijke tijden. Afgelopen dagen maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Dit zal ongetwijfeld leiden tot vragen en bezorgdheid.

Onze winkel is zolang wettelijk toegestaan voor u geopend. Wij hanteren hierbij vooralsnog onze reguliere openingstijden.

Na vorige week al geen contactlensaanpassingen en -controles meer uitgevoerd te hebben, zullen wij met directe ingang en voor onbepaalde tijd ook geen oogmetingen meer uitvoeren. Dit om uw en onze gezondheid te beschermen.
Wel kunt u nog steeds uw vertrouwde contactlenzen bij ons bestellen en ophalen of wij bezorgen deze bij u thuis. Wij hopen dat u als onze klant begrip heeft voor deze maatregelen. U kunt ons uiteraard altijd mailen of bellen. Kunnen wij even niet opnemen, spreek dan een berichtje in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Voor en achter de schermen stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat u bij ons terecht kunt voor al uw vragen omtrent uw oogzorg. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM en zullen wij waar nodig direct actie ondernemen. Tevens conformeren wij ons aan de adviezen welke zijn opgesteld door de NUVO (Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven) en ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten). Hierbij wordt ook rekening gehouden met het refractieprotocol (protocol voor oogmetingen). Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen.

Het blijft zoals de Nederlandse premier het in zijn toespraak zei; “zoeken naar de balans tussen maatregelen nemen die nodig zijn en het gewone leven zoveel mogelijk door te laten gaan.” In deze uitzonderlijke situatie kan het dus gebeuren dat we genoodzaakt zijn anders te handelen dan u van ons gewend bent. 

Wij wensen u veel energie om deze bijzondere tijden te trotseren. Pas op uzelf en uw naasten.Elian & Roy Bergsteijn

Merken

Hieronder een greep van de merken monturen welke wij aanbieden

Onze maatregelen rondom het Coronavirus