Zonneglazen 2019 RELAX FACTOR

BESCHERM JE OGEN NET ZO GOED ALS JE HUID!
Zodra de zon zich laat zien, worden we blij. Ons lichaam maakt Vitamine D aan en dat beschermt jouw lichaam. Maar pas ook op. De UV-stralen in het zonlicht zijn ook schadelijk voor je ogen. Deze stralen kunnen jouw hoornvlies beschadigen en vroegtijdige veroudering van de ogen veroorzaken.

WIST JE DAT TOT 50% VAN HET UV VIA DE ACHTERKANT VAN JE BRILLENGLAZEN KOMT?

Ons advies: Kies daarom voor brillenglazen met een Crizal® Sun™ UV-coating. Deze coating beschermt je ogen tegen het schadelijk UV-licht. Aan de voorkant én aan de achterkant.

GEEN SCHITTERING
Hou je van vakantie of sport je graag buiten? Xperio™ gepolariseerde brillenglazen zijn ideaal als je graag buiten bent. Gepolariseerde brillenglazen halen hinderlijke schitteringen van het autodashboard, water en andere oppervlakten weg. Dit zorgt voor meer comfort en veiligheid. Kom naar onze winkel en ervaar het zelf!

SPIEGELCOATINGS VOOR JOUW LOOK
Een spiegelcoating is al lang niet meer alleen voor trendsetters. Tegenwoordig mag en kan iedereen ermee lopen. Durf jij het aan? In ons assortiment vind je een uitgebreid kleurenaanbod. Ons assortiment wordt ieder jaar bijgewerkt met de nieuwste trends in kleuren.

BEKEN KLEUR
Welke kleur zonneglazen kies jij deze keer? Ga je voor een tijdloze kleur zoals bruin, grijs of groen? Word je echt blij van wat gewaagdere kleuren als paars of blauw? Of kies je letterlijk om het leven door een roze bril te zien? Kom naar onze winkel, kies je kleur en bepaal jouw look voor de komende zomer.

Logo ESPF 50 344 341pixels PNG 1  *De E-SPF, ofwel Eye-Sun Protection Factor, geeft de UV-bescherming van een brillenglas aan. Het onafhankelijke E-SPF beoordelingssysteem is eenvoudig: hoe hoger de waarde, hoe beter u beschermd bent tegen schadelijk UV-licht. Dankzij deze index is het eenvoudig om de beste UV-bescherming te kiezen.
Essilor zonneglazen met de Crizal Sun UV coating hebben een E-SPF van 50+. Dit is de hoogst mogelijk beschermingsfactor op brillenglazen. UV-stralen worden dankzij de Crizal Sun UV-coating zowel via de voor- als achterkant van uw brillenglazen tegengehouden.

Merken

Hieronder een greep van de merken monturen welke wij aanbieden

ZORGELOOS GENIETEN
Meer info