Monturen

Tegenwoordig maakt de bril deel uit van het modebeeld. Een bril wordt niet alleen gedragen om goed te kunnen zien, maar ook om een persoonlijke stijl uit te dragen. Zelfs bekende modeontwerpers nemen steeds vaker brillen op in hun collectie. Uw bril maakt het totaalplaatje compleet en mag dus gezien worden.

Bij Bergsteijn Optiek vindt u een uitgebreide collectie aan brilmonturen. U heeft ruime keuze uit diverse bekende merken, zoals Guess, Dilem, Diesel, Look, Dutz, Ray Ban en Johann von Goisern.

Nieuw in onze collectie is het merk Flair.
De brillencollectie van Flair is “Deutsche gründlichkeit” in al haar glorie: vakwerk en afwerking tot in de puntjes. Al meer dan 60 jaar is Flair succesvol. Het omvangrijke, maar nog steeds met de hand gemaakte assortiment van Flair heeft monturen voor ieders smaak en stijl.

Innovatie, tijdloze elegantie en uitzonderlijke lichtheid zorgen voor een optimaal gevoel van comfort. De materialen die voor Flair-monturen gebruikt worden zijn o.a. Bio-Steel, edelstaal en titanium

Ook met een kleiner budget heeft u bij ons ruime keuze uit diverse monturen. U koopt bij ons al een complete enkelvoudige bril vanaf € 129,-